Divat Afrikából

 
Meghívtak egy táncos mulatságra, és nincs egy rongyod, amit felvegyél?
Vagy van, de szeretnél valami újat?
Torkig vagy a kispolgári, megszokott megjelenéssel?

 

Ha kipróbálnál új színeket, próbáld ki Afrikát.

Messze van? Sabaj, nem kell addig elmenned! Elég, ha bekukkantasz az Afrikai Szabóság boltjába Budapesten. Ugye, így már nem is olyan távoli?

Milyen az afrikai divat? Ugyanolyan, mint az európai, mégis teljesen más 🙂

Mitől ugyanolyan? Attól, hogy a trendben az új elemek az évszázados hagyományokra épülnek. Ezért bármilyen is lesz egy új kollekció, arról sugározni fog Afrika vidám és színes hangulatvilága. Leírni sokáig tartana, mit jelent ez pontosan, de abban talán egyetérthetünk, elég egy pillantás és azonnal beugrik: igen, ez Afrika!

És mitől más? Éppen ettől – hogy a harmóniát nem a színskála esztétikai értelmezése alapján mérik. Nem: a hangulat, az élet kirobbanó szeretete és élvezete dominálja. Az elme alárendelt, az érzelmek uralkodnak. Arisztokrata körökben pedig a fényes-színes elegancia.

Ne felejtsünk el egy lényeges észrevételt: ahogy általában is igaz, az afrikai ruhatárunkat sem tudjuk véglegesen feltölteni. Afrika ugyanis nagy, és ahány ország, annyi szokás és divat.

Ugandait szeretnél? Megnéznéd, milyen a menő ruci Ghánában? Vagy kíváncsi vagy, mit hordanak a Nigériai nők? Látogass el a boltba, és szakértők mutatják meg neked mindezeket. Beszerezheted a hozzájuk illő kiegészítőket is: nyakláncokat, karpereceket, kendőket és egyéb díszeket.

Válogass, próbálj, öltözz kedvedre. A világ színes, legyél színes te is!

no images were found

Please rate this